Де розміщувати оголошення про продаж автомобіля

  1. Головна
  2. Статті
  3. Де розміщувати оголошення про продаж автомобіля

Багато хто вважає, що на сьогоднішній день Інтернет це найефективніший спосіб продажу вживаного автомобіля. Але чи так це насправді !? Варіантів, де можна розмістити оголошення про продаж авто маса. Всі сайти купівлі-продажу транспортних засобів умовно поділяються на категорії. Звичайно, можна викласти оголошення / опис відразу на декількох сайтах, але найчастіше це втрата часу і зусиль. Крім того, деякі сайти платні. Отже, де розміщувати оголошення про продаж автомобіля.

  • Соціальні мережі
    Можна спробувати розмістити оголошення у соціальній мережі Facebook або Twitter.
  • Спеціалізовані сайти
    Сайти, де продають автомобілі б / у без посередників. Вони являють собою дошки оголошень, які спеціалізуються виключно на купівлю-продаж транспортних засобів. Які сайти найбільш популярні в Україні: AUTO.RIA, RST.
  • Спеціальні ресурси
    Головна перевага – цільова спрямованість. Однак щодня каталоги поповнюються тисячами оголошень. Тому не виключено, що ваше оголошення в перший же день просто розчиниться серед інших. Реального клієнта часто доводиться чекати місяцями, особливо якщо ви бажаєте продати бюджетний автомобіль.
  • Універсальні каталоги
    OLX, IZI – головним їх перевагою і водночас основним недоліком є ​​відвідуваність. По-справжньому потенційним клієнтом може бути тільки кожен тисячний відвідувач. Відповідно ви витрачаєте гроші на залучення простих «роззяв».

Оптимальний вибір і ніяких оголошень

Компанія SKUPAUTO надає послугу термінового викупу автомобілів. Автовикуп – це Мінімум клопоту – Максимум ефекту! Вам всього лише потрібно зателефонувати  або залишити заявку на сайті. Ми дорого викупимо авто: биті, після ДТП, після аварії, не на ходу та будь-які інші. Крім того:

  • ми пропонуємо 90-95% від вартості авто;
  • безкоштовно – експерт з виїздом, оцінка, оформлення документів, евакуатор і всі інші послуги, які стосуються автовикупу;
  • гроші відразу після укладення договору купівлі-продажу – в день звернення.

Все що вам необхідно: зв’язатися з нашими менеджерами і мати при собі паспорт, ідентифікаційний код, свідоцтво реєстрації ТЗ.

Call Now ButtonЗателефонувати зараз