Головні мінуси самостійного продажу автомобіля б / у

  1. Головна
  2. Статті
  3. Головні мінуси самостійного продажу автомобіля б / у

Рано чи пізно у будь-якого автовласника виникає питання, як швидко продати машину б / у. Звичайно, сьогодні є спеціальні автомобільні сайти, але так вони ефективні !? Давайте розглянемо основні мінуси при самостійній продажу авто.

Самостійний продаж уживаного авто – недоліки

Перш ніж приступити до будь-яких дій, варто тверезо оцінити власні можливості – наявність вільного часу, вміння спілкуватися з людьми і т. д. Адже терміновий продаж уживаного автомобіля справа досить клопітка. Є кілька варіантів такого продажу.

• Авторинок

Мінуси: часто марна трата вільного часу, оплачувати в’їзд на територію авторинку, витрати на бензин. Таким чином, 1 «продажний» день обходиться в 6-7 годин витраченого часу і кругленьку суму. Якщо врахувати, що таких днів може бути 3-4 десятка – висновок очевидний.

• Оголошення в газеті

Мінуси: обмежена довжина оголошення, просто неможливо описати авто повністю, газета може виходити 2-3 рази в тиждень – шанси мінімальні.

• Оголошення в Інтернет

Можуть допомогти популярні сайти, наприклад: AUTO.RIA, RST, OLX. Мінуси: потрібно грамотно скласти оголошення, а також зробити професійні фото. І це ще не факт, що вийде швидко продати авто б / у, адже таких оголошень тисячі.

Крім усього іншого всі ці варіанти, як правило, мають на увазі:

  1. Передпродажну підготовку авто: ремонт, хімчистка, мийка і т. Д.
  2. Процедура демонстрації авто покупцям повториться неодноразово.
  3. Експертна оцінка авто. Оплата СТО.
  4. Договір купівлі-продажу. Необхідно грамотно заповнити.
  5. Паперова тяганина переоформлення і таке інше-інше.

Очевидно, що самостійний продаж старих автомобілів досить-таки складна процедура. Однак є дуже простий вихід – автовикуп в Києві

Терміновий викуп авто Київ – що це

Основні мінуси продажу б / у машини своїми силами враховані, відповідно виникає питання – як бути, якщо необхідно терміново продати. Компанія SKUPAUTO  на професійному рівні, на протязі 10 років надає послугу скупка старих автомобілів.

При цьому ми викуповуємо абсолютно будь-які авто:

  • після ДТП;
  • не на ходу
  • після аварії

Насправді автовикуп в Києві має масу переваг, перерахуємо деякі:

  • Мінімум зусиль і часу.
  • Чи вигідно 90-95% від ринкової вартості авто (гроші відразу на місці).
  • Повна легальність та прозорість.
  • Оформлення документів на місці.
  • Мінімальний пакет документів (паспорт, ПТС, свідоцтво реєстрації).

Безумовно, є недоліки і головний мінус – це надзвичайно мало часу на прощання з автомобілем!

Зважившись на продаж б / у авто, часто автовласник втрачається в питаннях: «Як продають автомобілі?», «Як і які документи потрібні для продажу ТЗ?», «Скільки доведеться платити за переоформлення?», «Який варіант продажу найбільш перспективний?» . Варто відзначити, що наша компанія надає половину позицій абсолютно безкоштовно, наприклад, виїзд експерта на місце для оцінки і т.д.

Будь-які авто сайти, в т. ч. І перераховані вище незважаючи на свою популярність – не можуть запропонувати навіть мінімальну альтернативу термінової скупки авто б / у.

Call Now ButtonЗателефонувати зараз