Як терміново продати кросовер за високою ціною

  1. Головна
  2. Статті
  3. Як терміново продати кросовер за високою ціною

Сьогодні є багато сайтів пропонують викуп позашляховиків, але бажано проаналізувати їх, щоб не потрапити на гачок аферистів. Якщо серйозно підійти до питання продажу авто, то можна дуже вигідно і швидко продати авто, причому без зайвих витрат часу і фінансів. Як правило, саме цю мету переслідують автовласники бажаючі продати машину. Як можна втілити бажання в реальність?

Продати кросовер самостійно

Безумовно, підготовлений позашляховик або кросовер можна продати своїми силами. Наприклад, є маса спеціалізованих сайтів, де можна розмістити відповідне оголошення про продаж авто. Але скільки доведеться чекати потенційного покупця, невідомо – може день, а може місяць?

Насправді знайти сайт щоб викласти автомобіль на продаж – це тільки початок. Потрібно грамотно скласти оголошення, зробити якісні фото. Потім дні / тижні / місяці жити в очікуванні дзвінка. І це далеко не весь перелік незручностей і негативу самостійного продажу таких автомобілів. До того ж потрібно враховувати, що таких оголошень тисячі – виходить свого роду «рулетка» – а раптом пощастить!

Терміновий викуп автомобілів

Як показує практика, найбільш доцільний варіант – це автовикуп. Щоб уникнути проблем, які супроводжують самостійний продаж позашляховиків, варто лише зателефонувати за номером (096) 161-18-08, (099) 604-60-69. Ми протягом 2-3х годин дорого викупимо кросовер або позашляховик в будь-якому технічному стані в Києві на Київській області.

Наші переваги:

  • викуп авто б / у з виїздом в Києві та області- безкоштовно;
  • всі клопоти з оформлення документів ми беремо на себе – безкоштовно;
  • послуги юриста – безкоштовно;
  • евакуатор – безкоштовно;
  • висока ціна 90-95% від реальної вартості позашляховика або кроссовера;
  • виплата готівки відбувається на місці укладення договору купівлі-продажу;

Щоб терміново подати кросовер в Києві вам потрібно або:

  1. Зателефонувати
  2. Оформити заявку онлайн.

Щоб процедура викупу уживаного кросовера пройшла відповідно до законів України, Ви повинні надати:

  • Свій паспорт.
  • Ідентифікаційний код.
  • Технічний паспорт авто

Ми здійснюємо викуп кросоверів за 1 день. Тепер питання як терміново продати кросовер за високою ціною відпадає – Вам потрібно всього лише зв’язатися з нашими менеджерами.

Call Now ButtonЗателефонувати зараз