Як вигідно продати власний автомобіль?

  1. Головна
  2. Статті
  3. Як вигідно продати власний автомобіль?

Щороку в Україні реалізується величезна кількість нових і старих транспортних засобів. Як же їм це вдається? Все залежить від бажання і можливостей продавця. Ідеально звичайно підготувати повний пакет документів, привести автомобіль до нормального вигляду і написати гарне оголошення. Розглянемо докладніше ці пункти, завдяки яким можна легко продати свою машину в Києві.

Підготовка документів

Це один з важливих етапів. Перед продажем необхідно зібрати весь пакет документів на автомобіль. Наявність техпаспорта говорить про право володіння, тому його можна продати за готівку. Варто відзначити, що якщо транспортний засіб придбано в кредит і він не виплачений, то ніяких маніпуляцій не можна здійснювати до погашення повної суми.

Як надати авто презентабельний вигляд?

Жоден покупець не буде звертати увагу на недоглянутий і зламаний автомобіль. Тому перед продажем його необхідно вимити і відремонтувати. Зробити це можна як своїми силами, так і за допомогою спеціалізованих центрів. У першому випадку, господар заощадить кошти. Проте краще не скупитися і довіритися професіоналам.

Багаторічний досвід в роботі і якісне обладнання допоможе перетворити будь-який транспортний засіб на цукерку. Всі основні вузли будуть відремонтовані і очищені за короткий проміжок часу. При продажу буде враховуватися кожна дрібниця.

Зняти якісне фото

Після ремонту та мийки необхідно зробити кілька хороших фотографій. На них показують сильні сторони транспортного засобу. Тому важливо вибрати правильний ракурс і освітлення. Темні і тьмяні знімки будуть відразу проведіть по екрані покупцями. Обов’язково варто сфотографувати кузов, внутрішній інтер’єр і моторний відсік.

Навіщо потрібно створювати історію автомобіля?

Це слід робити перед тим, як оголошення з’явиться в мережі. Історія важлива, якщо транспортним засобом володіло кілька осіб. Цей звіт покаже в якому стані знаходиться авто, не потрапляв він у дорожньо-транспортні пригоди, чи не знаходиться в угоні і т.д. В історії необхідно вказувати тільки достовірні відомості. Брехня завжди рано чи пізно спливе.

Опис автомобіля

Разом з фотографіями викладається повний опис автомобіля. Інформація повинна бути цікавою і чіпляє. В оголошенні зазначається марка, рік випуску, пробіг, стан салону, наявність додаткових функцій. Обов’язково вказати номер телефону для зв’язку. Опис повинен підштовхнути покупця прийти на огляд автомобіля.

Де викладати оголошення?

Зараз існує безліч безкоштовних ресурсів і груп у соціальних мережах, де можна розмістити своє оголошення. Найкраще це робити на декількох платформах, тоді шанс продати автомобіль набагато вище. При розміщенні опису слід враховувати правила групи, щоб не потрапити в чорний список. Перераховані вище пункти допоможуть швидко продати автомобіль.

Call Now ButtonЗателефонувати зараз